Inelul Luxor – energie si putere de la o bratara cu istoric in spate

Inelul Luxor pareri

Cu o poveste absolut fabuloasa in spate, inelul Luxor continua sa fie un obiect de studiu pentru multi oameni de stiinta. Efectele benefice asupra organismului au fost confirmate de milioane de persoane de-a lungul vremii, astfel ca, legenda care spune ca inelul are proprietati magice, pare a fi mai mult decat o poveste fascinanta.

Creat de atlanti (locuitori ai Atlantidei, continentul disparut sub ape acum cateva zeci de milioane de ani, considerat “paradisul pierdut” al omenirii) pentru Tutankhamon (cel mai cunoscut faraon egiptean, a urcat pe tron la varsta de doar 9 ani!), inelul este caracterizat de o serie de desene geometrice, despre care, chiar si acum, expertii in vibratii, sustin ca reprezinta o configuratie generatoare de energie pozitiva.

Cum actioneaza aceasta energie asupra purtatorului? Iata ce spun, atat cercetatorii care si-au dedicat viata studiului misterului din jurul inelului Luxor cat si oamenii care au in posesie o astfel de bijiterie. Grafica responsabila cu vibratiile benefice este compusa dintr-o serie de forme geometrice – un triunghi, trei patrate mici, trei dreptunghiuri mari, urmate de alte trei patrate mici si, in final, de inca un triunghi, care, spre deosebire de forma piramidala obisnuita (ce poate genera si energii negative, daca nu este pozitionata cum trebuie), au capacitatea de a emite in permanenta vibratii benefice.

Ce pret are inelul Luxor si cum te poate ajuta?

Desi vorbim despre o bijuterie care a dovedit stiintific ca este mai mult decat un accesoriu interesant, inelul Luxor poate fi achizitionat gratuit! Pentru ca se distribuie impreuna cu o brosura – in care se regasesc informatii despre povestea care l-a facut celebru, ca si o seama de explicatii stiintifice in legatura cu actiunea benefica asupra spiritului si corpului, in egala masura, singura investitie materiala consta in achitarea unei sume care sa acopere cheltuielile aferente tiparirii si expedierii. Doar 39 de lei te costa pentru a face parte dintr-un proiect generos, in care vor fi implicate 1000 de persoane ce vor primi gratuit inelul Luxor, avand privilegiul de a-i testa calitatile, timp de trei luni, cu garantia returnarii banilor in cazul in care nu-si va dovedi valoarea.

CLICK AICI pentru pretul special, cu 50% REDUCERE!

Mai exact, iata cum actioneaza aceasta bijuterie, copie fidela a inelului Luxor original. In functie de mana si de degetul pe care va fi purtat, inelul funtioneaza prin unde de forma (vibratii imperceptibile), protejand impotriva energiei malefice – farmece, deochi, blesteme etc. Purtat la mana stanga, inelul Luxor protejeaza impotriva influentelor oculte (in categoria carora se regasesc cele enumerate mai sus). Purtat la mana dreapta, inelul actioneaza in planul vibratiilor emise de corpul propriu, influentand pozitiv toate demersurile prin care se urmareste convingerea cuiva de un anumit lucru, o anumita idee, un anumit adevar. Per ansamblu, actiunea sa se resimte la nivelul starii de bine a intregului organism, prin stimularea vitalitatii.

Asa cum spuneam, energia sa este directionata si in functie de calitatea degetului pe care este purtat (fiecare deget corespunde unei zone din creier). Degetul opozabil (sau degetul mare) este considerat cel mai important deget al mainii, fiind asociat cu vitalitatea si vointa, potentate la maximum prin purtarea inelului Luxor. In planul sanatatii, inelul Luxor asociat cu degetul opozabil, are un impact benefic asupra creierului si a structurii osoase. Purtat pe degetul aratator, inelul Luxor va proteja atat sistemul respirator cat si sistemul nervos. Inelarul va influenta sistemul nervos vegetativ (odihna si digestia) in timp ce degetul mic, va actiona asupra circulatiei si a inimii.

Ce pareri au cei care au folosit inelul Luxor?

De-a lungul vremii, multe au fost marturiile celor care au simtit o schimbare benefica in viata lor, fie in planul sanatatii, fie in sfera spiritualitatii si, mai ales, in plan material. Milioane de oameni au afirmat ca au iesit din saracie, din nevoi si din necazuri, la scurt timp de la utilizarea inelului Luxor. Sigur, la fel de multi sunt cei care incearca sa destabilizeze aceste afirmatii, sustinand ca energiile si vibratiile sunt o inchipuire sau ca, in cazul in care exista, nu pot fi controlate de catre om. Cercetarile oamenilor de stiinta, preocupati sa faca lumina asupra proprietatilor magice ale inelului Luxor, demonstreaza constant ca, acest inel, in aparenta o bijuterie oarecare, are – datorita graficii reprezentative, efecte aproape miraculoase asupra cursului vietii.

Inelul Luxor forum

Explicatia este simpla: inelul Luxor este, in esenta, un emitator de unde de forma, avand capacitatea de a filtra energiile care ne inconjoara (chiar si obiectele sunt caracterizate de un tip de energie – neutra, pozitiva sau negativa) si de a le echilibra, purificand mediul si contribuind astfel, la dezvoltarea capacitatilor si a posibilitatilor umane. Mai mult, daca studiem putin cultura orientala, fie si doar aspectele care tin de armonizarea obiectelor care ne inconjoara (asa numitul Feng Shui), vom intelege de ce, asiaticii sunt atat de stapani pe destinul lor – deoarece acorda atentie maxima conexiunilor energetice! Linistea interioara, armonia in relatiile interumane si atragerea norocului, sunt doar cateva dintre beneficiile care ii sunt atribuite inelului Luxor.

Ce am mai citit pe un forum despre inelul Luxor?

Ca si in cazul cristalelor, care pot genera energii benefice daca vin in contact cu pielea, pierzand din proprietati daca sunt atinse de alta persoana in afara purtatorului, si inelul Luxor este un talisman care nu trebuie instrainat, avand un efect doar asupra celui care ii este proprietar. Puterea protectoare este asociata atat cu materialul din care este realizat (inelul Luxor original era din gresie, un minereu capabil sa inmagazineze energie, in timp ce variantele moderne sunt realizate din argint sau aliaje pe baza de elemente cu o puternica incarcatura energetica) cat, mai ales, cu configuratia grafica regasita pe suprafata sa. Ce reprezinta de fapt patratele, triunghiurile si dreptunghiurile de pe suprafata sa?

Inelul Luxor pret

Iata ce spun oamenii de stiinta pe forumurile de specialitate. Formele geometrice sunt considerate dintotdeauna simboluri ale adevarului, configuratia de pe suprafata inelului Luxor traducandu-se exact ca o diagrama a realitatii sau a cunoasterii – cercul (forma inelului) reprezinta universul, cu toate fenomenele care-l caracterizeaza – expansiune, echilibru, ciclicitate, renastere, in egala masura. Triunghiul este considerat un simbol al focului, activator al gandirii si al sentimentelor umane, in esenta, reprezentand o trinitate – actiune, reactiune si neutralitate (Tatal, Fiul si Sfantul Duh, in cultura crestina).

Patratul (o alta forma geometrica regasita pe suprafata inelului Luxor), simbolizeaza stabilitatea pamantului, fiecarei laturi, corespunzandu-i unul dintre cele patru puncte cardinale. Este de fapt, baza care sustine piramida, simbolul perfectiunii. Nu in ultimul rand, materalul din care este realizat inelul Luxor, respectiv argint, ii amplifica acestuia puterea talismanica. Puterea tamaduitoare a argintului a fost dovedita dintotdeauna, un exemplu fiind perioadele din Evul Mediu, devastate de molime (ciuma). Cei care si-au permis, pastrand apa si alimentele in vase din argint – in speta nobilimea, au fost crutati intr-o proportie mult mai mare decat saracimea, aproape decimata de boala.

pret comanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*