Valgosocks – te scapa natural si rapid de monturi!

Un proiect dezvoltat intr-unul dintre cele mai mari laboratoare de cercetare din Germania (Fraunhofer), sosetele Valgosocks reprezinta in momentul de fata, cea mai facila solutie pentru combaterea monturilor – afectiune a degetului mare al piciorului, care afecteaza un numar foarte mare de persoane. Cu toate ca, majoritatea studiilor sustin ca Hallux Valgus este la fel de intalnit atat printre persoanele de sex masculin cat si printre persoanele de sex feminin, se pare ca, totusi, monturile au o incidenta mai mare in randul femeilor.

Valgosocks pareri

Motivele sunt asociate cu purtarea incaltamintei lipsite de confort, care forteaza osatura fragila a labei piciorului, influentand astfel deformatia degetului mare dar si cu alti factori, intre care se numara boom-urile hormonale care influenteaza calitatea oaselor (in timpul menstruatiei dar mai ales al menopauzei) dar si o suita de joburi care necesita statul in picioare timp indelungat (in incaltaminte nepotrivita). Oricum, indiferent care sunt cauzele formarii monturilor, cercetatorii germani au gasit o alternativa la interventia chirurgicala (dureroasa si costisitoare), sub forma unui set de sosete care actioneaza exact ca niste orteze asupra halucelui (degetul mare al piciorului), impiedicand deformatia acestuia in exterior.

Valgosocks trateaza eficient monturile la un pret bun

Nu, nu este doar un titlu menit sa te convinga sa achizitionezi sosetele Valgosocks! Este chiar adevarul, sustinut pe forumurile de discutii, prin sute de review-uri pozitive si imagini doveditoare, realizate inainte si dupa remedierea monturilor prin intermediul ortezelor Valgosocks. Si pentru ca am tot folosit denumirea de orteza, doar pentru a te face sa intelegi modul de actionare asupra afectiunii in discutie, vom spune ca, soseteleValgosocks sunt net superioare ortezelor (realizate in general din materiale care produc disconfort la o purtare indelungata) deoarece pot fi purtate cu orice tip de incaltaminte, fara a genera fie chiar si cea mai mica jena!

De AICI poti COMANDA cu 50% REDUCERE!

Daca in planul eficientei la nivelul monturilor, Valgosocks s-a dovedit a fi cel mai eficace remediu, acelasi lucru este valabil si in privinta pretului, sosetele magice putand fi achizitionate de pe site-ul producatorului (disponibil si in limba romana) la pretul de numai 149 de lei! Compara si tu cu oricare dintre produsele similare de pe piata romaneasca si vei realiza ca, aceasta este cea mai buna oferta, deoarece include un set destinat rezolvarii problemelor ambelor picioare, spre deosebire de alte produse asemanatoare, care se vand la bucata, cu un pret similar sau chiar mai mare!

Ce pareri am citit despre Valgosocks pe un forum

Printre avantajele utilizarii sosetelor Valgosock, descrise in detaliu pe forumurile unde se discuta despre Hallux Valgus, se remarca actiunea imediata asupra durerii si a inflamatiilor, restabilirea mobilitatii talpii, deoarece actioneaza nu doar asupra deformatiei degetului mare ci si asupra platfusului transversal si remedierea formei piciorului afectate de aplatizarea si curbarea halucelui. Nu in ultimul rand, pe forumuri se pune accent pe ergonomia sosetelor Valgosocks, acestea putand fi utilizate fara restrictii si fara sa necesite purtarea unui model special de incaltaminte.

Valgosocks pret

Bineinteles, alaturi de forma si de usurinta purtarii, se discuta despre pretul de doar 149 de lei, cele mai multe dintre persoanele care au achizitionat deja Valgosocks sustinand ca este cea mai buna oferta din piata de profil! Un alt atu al acestui remediu eficient impotriva monturilor, este faptul ca reprezinta rodul muncii unei echipe de cercetatori si medici de specialitate, care au realizat acest proiect tinand cont de biomecanica piciorului, astfel incat presiunea exercitata asupra osaturii sa nu provoace disconfort sau efecte secundare. Nu in ultimul rand, Valgosocks actioneaza eficient atat asupra monturilor existente cat mai ales in preventia acestora, impiedicand deformarea halucelui.

Sosetele Valgosocks au prospect sau contraindicatii?

Toate instructiunile legate de utilizare sunt inscriptionate pe ambalaj, alaturi de indicatii legate de perioada de purtare. Pentru ca vorbim despre un produs care a trecut toate testele clinice si care respecta intru totul structura si modul de functionare al piciorului, contraindicatiile sunt inexistente si, acelasi lucru se poate spune si despre efectele secundare. Comparativ cu ortezele medicale – rigide si lipsite de ergonomie, sosetele Valgosocks pot fi purtate pe intreaga perioada a zilei, fara ca piciorul sa resimta vreun fel de presiune si fara sa apara bataturi generate de frecarea materialului cu pielea delicata din zona talpii.

Valgosocks forum

Mai mult, sosetele Valgosocks asigura un maximum de confort si de stabilitate, datorita unei benzi elastice care ajuta la fixarea degetului mare (evitandu-se astfel frecarea degetelor si aparitia ranilor) si a unei captuseli metatarsale, special conceputa pentru protejarea piciorului. Materialele din care sunt realizate sosetele Valgosocks sunt 100% naturale si testate din punct de vedere alergic. Iata de ce, pot fi purtate chiar si 24 de ore din 24, atat preventiv, impotriva instalarii monturilor mai ales daca exista un istoric familal, dar si ca remediu pentru deformatia existenta, asupra careia actioneaza delicat si sigur, pana la disparitia completa!

pret comanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*