Contact

Salut!

Ne bucura foarte mult faptul ca esti unul dintre cititorii nostri. De asemene, ne bucura si mai mult sa stim ca am reusit sa te putem ajuta sa iei o decizie inteleapta in alegerea unei solutii care sa vina in rezolvarea unei probleme pe care o ai intr-un timp cat mai rapid si cu minime efecte adverse (de preferat deloc). Din acest motiv, daca ai in continuare nelamuriri in legatura cu un anumit produs, nu ezita sa ne contactezi.

Iti punem la dispozitie adresa de email office@lvg.ro pe care va trebui sa ne contactezi cu datele reale (pentru a putea lua legatura cu tine), iar mesajul tau este bine sa fie unul cat mai clar formulat si concis – in acest fel o sa ai garantia ca echipa noastra iti va putea raspunde in cel mai scurt timp cu putinta si ca raspunsul pe care il vei primi te va multumi pe deplin.

Estimam un timp de raspuns de sub 24 de ore, atat timp cat mesajul ne este transmis in zilele lucratoare, de luni pana vineri intre orele 8 si 17. In caz contrar, timpul de raspuns poate creste, dar nu mai mult de 48 de ore.

Iti asteptam intrebarile cu cel mai mare drag,

Echipa.